Avocat

Vass Lawyers

Suntem una dintre cele mai dinamice case de avocatura din Romania si am castigat aceasta reputatie din primii ani de la infiintare. Am reusit aceasta performanta datorita unei echipe extrordinare formata din avocati cu experienta de peste 10 ani in consultanta juridica si cu o capacitate de intelegere profunda a intereselor clientilor.
Suntem o casa de avocatura specializata in avocatura de business, fapt pentru care am dezvoltat o gama larga de servicii juridice care acopera domenii de interes precum achizitii publice, parteneriate public-private, concurenta, societati comerciale, dreptul muncii, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare. Va putem sustine proiectele, indiferent daca sunteti o companie nationala si internationala, intreprindere mica sau mijlocie, micro-intreprindere, asociatie, fundatie sau persoana fizica autorizata. Chiar si subsidiarele dumneavoastra pot beneficia de serviciile oferite de casa de avocatura VASS Lawyers datorita parteneriatelor noastre cu firme externe.
Pasiunea pentru avocatura ne face buni, lasam insa proiectele, referintele si premiile obtinute sa vorbeasca despre noi. Aici alegem sa mentionam doar cateva din aprecierile primite la nivel international. Astfel, casa de avocatura VASS Lawyers a castigat aprecierea forumurilor internationale si locale pentru competențele sale in domeniul achizitiilor publice si concurentei. Astfel, in perioada 2010 – 2013, VASS Lawyers a castigat premiul „Firma de Avocatura a Anului in Achizitii Publice” acordat de Corporate Intl Magazine Global Award, ACQ Country Awards, precum si de AvocatNet. De asemenea, casa de avocatura este recomandata de ghidul celor mai buni avocati din lume – Global Law Experts – pentru domeniul Achizitii Publice in Romania.
Mai mult, in 2013, Legal 500, directorul juridic independent recunoscut la nivel international pentru clasamentele privind cele mai performante case de avocatura din lume, ne-a desemnat ca firma de top in domeniul achizitiilor publice si parteneriate public private din Romania, descrierea oferita de analistii Legal 500 reflectand feedback-ul pietei: „Boutique firm Vass Lawyers specialises in public procurement law, and has ‘profound theoretical and practical expertise’. The team advised a leading oil company on its tender for a €260m utilities services contract. It also handles procurement disputes. Managing partner Iulia Vass is an excellent and reliable lawyer”.
Suntem deschisi la nou, invatam si ne dezvoltam continuu, mentinand si uneori chiar impunand trendul pietei de servicii juridice. Astfel, pe langa noutatile legislative si articolele de specialitate publicate in site, ne puteti gasiti si prin intermediul blogului dedicat achizițiilor publice, www.avocat-achizitii-publice.ro, și a celui dedicat parteneriatelor public-private, www.ppp-romania.eu. Am construit aceasta comunitate virtuala pentru dumneavoastra, cu scopul de a crea premisele unui dialog permanent si a unui schimb de informatii relevante in domeniu.


Extra tag:
Avocat, Avocat drept penal, Avocat drept civil, , Cabinet Avocat, Avocat divort, Avocat partaj

            

Log in avocati:

E-mail:

Parola:

Publicitate: