Avocat

Ultimele cazuri expuse pe Bursa Avocatilor

Cont curent poprit de FISC exista disponibilitati, cerere introductiva admisa cu conditia depunerii unor declaratii, balante, marfuri retinute de locator pentru neplata. Urgente: deblocarea contului, recuperarea marfurilor, conceperea unui plan de reorganizare, negocieri cu furnizorii pentru esalonari si stergerea unei parti din datorie.

Buna ziua, Am inchiriat casa cu un contract de comodat unei familii de turci pe o perioada de 2 ani.Eu m-am inteles verbal cu ei sa-mi achite o chirie pe care au achitat-o si mi-au dat o chitanta, separat ei trebuia sa plateasca utilitatile si cele consumate atribuite lor si nu aveau voie sa aduca modificari casei.In luna a opta am constatat ca nu platesc utilitatile si le-am dat termen de evacuare printr-o hirtie scrisa si datata.Au respectat data stabilita dar nu au platit utilitatile de peste 6000 lei ,mi-au facut pagube si modificari in casa, au furat un ceas de perete si nu mi-au predat cheile de la casa,pur si simplu au disparut si nu m-au contactat pina acum.Am depus plingere la politie si s-a intocmit un dosar care contine si poze ale pagubelor,fiind depus pe data de 03 mai 2012.Am inteles ca nu sunt de acord sa plateasca nimic iar dosarul va pleca in instanta.Va rog sa-mi spuneti cu ce ma afecteaza pe mine perceperea acelei chirii pe care am incasat-o si daca prin acea chirie ei pot fi absolviti de plata datoriilor fata de mine.Va rog sa-mi spuneti ce demersuri mai pot face. Va multumesc!

pe scurt pe o strada din Bucuresti, am trecut cu bicicleta pe langa o groapa – santier , semnalizat doar cu o banda alb rosu rasucita si innadita, agatata intre doi trepiezi de metal nu avea nimic ingradire pe la mijlocul gropii m-am dezechilibrat si am cazut cu bicicleta cu tot in groapa intre doua tevi de metal adancime aproximativ 3.5 – 4 m am fost scos din groapa cu doua smurduri si dus la spitalul universitar politia a facut poze – incadrat ca accident rutier cred, diagnostic : accident rutier cu precipitare de pe bicicleta , fractura mana dreapta, escoriatii cot stang, contuzie lombara firma constructoare am inteles ca are autorizatia de constructie expirata si nu a luat masuri de limitare a riscului de cadere in gol (meseria mea – inginer – expert securitatea si sanatatea muncii) la aproximativ 5 m de groapa unde am cazut este o scoala – zona tranzitata de elevi vreau sa conciliez sau sa dau in judecata firma constructoare pt ca laptopul si smartphoneul s-au avarita suma aproximativ 5000 ron + mana rupta, frica, taxe spital, pastile, etc etc
Buna ziua! Am un frate care de curand a fost condamnat la inchisoare 7 luni cu executare dupa ce a savarsit infractiunea de a conduce un autoturism cu permisul suspendat…aceasta sentinta a survenit ca urmare a contopirii altei pedepse date in 2010 de 3 luni cu suspendare pt savarsirea infractiunii de comercializarea de petarde .Cumularea pedepselor s-a facut deoarece nu a trecut acel TERMEN DE INCERCARE …3luni care le-a avut date cu suspendare +4 luni pt conducerea fara permis= 7 luni pedeapsa actula cu drept de recurs As vrea sa stiu daca se mai poate face ceva la recurs adica sa scape de inchisoare cu alta executare cu suspendare,cu vreo amenda penala ceva ….multumesc mult ..o zi buna….

Nu prea stiu cum sa incep. Totusi nu stiu daca a-ti auzit ultima bomba legata de filme online. Cei de la voyo si pro tv vor sa inchida 42 de site-uri de filme online. Mai multe detalii http://www.mediafax.ro/cultura-media/cna-sesizeaza-politia-cu-privire-la-42-de-site-uri-care-difuzeaza-ilegal-filme-si-seriale-10270575. Din pacate este si site-ul meu inclus intre acestea si as dorii sa stiu ce as putea patii pentru ca detin acest site. Sper ca o sa puteti sa imi raspundeti cat mai vurand posibil daca se poate. Tind sa v-a spun ca eu am facut acest site din 2009 si nu au fost probleme si l-am facut si il tin din placere nu ca pe o sursa de venit. Multumesc!
Buna ziua! As dori sa stiu daca pot recupera taxa de poluare pt autovehicule platita in 2009/2011 daca am vandut autovehiculele,si nu mai am chitantele iar cei de la anaf nu vor sa imi elibereze duplicat vor doar sa imi elibereze o confirmare de plata pt acele taxe.va multumesc ma intereseaza onorariul dvs
Sunt o tanara de 29 de ani si doresc sa imi dau in judecata parinti pentru a imi plati despagubiri materiale in urma traumelor la care m-au supus de cand m-am nascut si acum ma lasa sa mor de foame si de a intra in posesia casei in care locuiesc pe car refuza sa o treaca pe numele meu . Am facut 2 ani terapie psihologica la cabinet de psihologie privat 3 sedinte pe saptamana pentru a remedia daunele pe care mi le-au pricinuit si nici acum nu pot spune ca sunt bine si inca ma lupt cu sechelele create si lipsa totala de incredere in sine si in capacitatile propri dar nu mai am posibilitate financiara sa ma sustin si sa platesc si consultatile psihologice .Si caut avocat pentru a ma reprezenta impotriva lor .

Log in avocati:

Creeaza cont de avocat

E-mail:

Parola:

Publicitate: