Avocat

Florea Gheorghe si Asociatii

FLOREA GHEORGHE SI ASOCIATII ofera servicii avocatiale la standardele cele mai inalte de calificare profesionala.

Avocatii fondatori, Gheorghe Florea si Nadia Florea au dobandit o certa valoare profesionala si o excelenta reputatie, prin practicarea avocaturii cu incepere din anul 1978, in cadrul Baroului Bucuresti.

Societatea valorifica experienta si exigenta avocatilor fondatori, Gheorghe Florea si Nadia Florea, flexibilitatea, dinamismul si excelenta pregatire profesionala a avocatilor colaboratori.

Raspundem cu maxima seriozitate si eficienta problemelor de drept complexe si dificile cu care se confrunta clientii nostri. Oferim solutii creative si pragmatice pentru realizarea intereselor legitime ale acestora.

Legatura cu clientii nostri este directa si nemijlocita, bazata pe incredere reciproca si garantarea confidentialitatii. Acceptarea unui caz se face numai in urma consultatiei juridice prealabile si studierii actelor puse la dispozitie de solicitant.

Serviciile avocatiale sunt integrate in servicii multidisciplinare, prin conlucrari permanente cu notari, experti, lichidatori, executori, alti specialisti in domenii de interes pentru aplicarea legii.

Colaboram, in mod constant, cu avocati din alte Barouri din Romania si din strainatate.

Onorariile practicate sunt flexibile, adaptate complexitatii serviciului profesional asigurat si circumstantelor concrete in care se afla clientul, in conformitate cu dispozitiile Legii privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.


Extra tag:
Avocat, Avocat drept penal, Avocat drept civil, , Cabinet Avocat, Avocat divort, Avocat partaj

            

Log in avocati:

E-mail:

Parola:

Publicitate: