Avocat

Draghie & Asociatii

„Daghie & Asociaţii” este o societate civilă profesională de avocaţi înfiinţată în anul 2007 ca urmare a eforturilor cumulate a celor doi asociaţi, parteneri fondatori, Nora Andreea Daghie şi Dragoş-Mihail Daghie, ce activează în profesia de avocat din anul 2005.

Cu o vechime ce asigura stabilitate şi încredere, am reuşit să câştigăm încrederea clienţilor care au apelat la serviciile noastre, oferind seriozitate şi profesionalism în abordarea cauzelor ce ne-au fost încredinţate.

Pe parcursul anilor ce au trecut de la înfiinţare, societatea a asigurat asistenţa şi reprezentarea juridică în faţa insanţelor judecătoreşti şi a celor arbitrale în dosare complexe, de anvergură, crescând pe piaţa avocaturii odată cu experienţa dobandită.

Partenerii fondatori desfăşoară şi activitate didactică, fiind cadre didactice universitare în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, unde îndrumă paşii viitorilor practicieni ai dreptului către adevarul juridic.

Dezvoltarea a luat amploarea, câmpul de expertiză extinzându-se în mod constant, societatea reuşind să acopere cu succes mare parte din specializările ce formează dreptul privat.

În anul 2010 a luat fiinţă Cabinetul individual de practician în insolvenţă ce funcţionează alături de Daghie & Asociaţii, completând aria de experiză şi venind în întâmpinarea clienţilor cu o perfecţionare progresivă.

„Daghie & Asociaţii” îşi continuă activitatea propunându-şi dezvoltarea continuă a competenţelor dobândite şi atragerea de colaboratori care să împărtăşească aceleaşi sentimente de aspiraţie către perfecţiune.


Extra tag:
Avocat, Avocat drept penal, Avocat drept civil, , Cabinet Avocat, Avocat divort, Avocat partaj

            

Log in avocati:

E-mail:

Parola:

Publicitate: