Avocat

Cabinet avocatura Corciu si Asociatii

Servim de 20 de ani interesele clientilor nostri. Timp in care am verificat un adevar limpede si puternic: toti clientii cauta cele mai simple si mai practice solutii pentru proiectele lor.

Cu o abordare practica a legii am gasit solutii juridice inovatoare si am deschis noi cai in interpretarea legilor. Astfel am facut istorie. Poate suna orgolios, dar e adevarat, de vreme ce partenerii nostri si atatea firme din breasla ne urmeaza caile.

O VIZIUNE PRACTICA ASUPRA LEGII este metoda noastra cu care ne-am cucerit si ne-am pastrat clientii.
Legile exista ca sa rezolve probleme, nu ca sa creeze altele si mai mari.

Punem legea in slujba oamenilor, nu impotriva lor. Punem practica inaintea teoriei.

Credem in solutiile simple, rapide si echitabile.

Dupa 20 ani de practica, suntem una dintre cele mai puternice echipe de consultanta juridica de pe piata avocaturii din Romania (locala). Printre clientii nostri se regasesc firme cu notorietate internationala. De aceea, increderea, comunicarea si viteza de reactie sunt esentiale pentru noi.

Echipa noastra de avocati si experti cerceteaza cazurile pe teren, verifica deciziile autoritatilor implicate si le confrunta cu opiniile specialistilor pentru a aduce clientilor nostri cea mai buna solutie legala.

Mod de lucru
Incepem fiecare lucrare incredinata de client cu o sesiune de explorare a tuturor posibilitatilor de a folosi cadrul legal existent. Gasim cele mai practice solutii legale, potrivite intereselor clientului. Astfel, clientul obtine alternative pentru strategia sa de afaceri, cu analiza tuturor consecintelor, pentru asumarea celei mai utile solutii legale.

Cand apar situatii speciale, clientul este informat imediat. Explicam clar natura problemei, evaluam alternativele juridice si prezentam cea mai buna solutie. Clientul decide in deplina cunostinta de cauza.

Experienta si echipa
450 de ani de experienta!!! Atat insumeaza anii de practica ai intregii echipe de avocati. Dintre care 76 de ani vin din experienta juridica a partenerilor.

Unitate-mobilitate-simt practic, iata parametrii echipei Corciu&Asociatii


Extra tag:
Avocat, Avocat drept penal, Avocat drept civil, , Cabinet Avocat, Avocat divort, Avocat partaj

            

Log in avocati:

E-mail:

Parola:

Publicitate: